maandag 16 juni 2014

Emporium The Roman Empire

Blog #3
Emporiumday

Afgelopen zaterdag was het eindelijk zover! Na lang wachten konden wij naar het geweldige #festival Emporium! Dit jaar was de tiende editie van Emporium, het festival was op de #romeinse tijd geinspireerd: Emporium the Roman Empire. Dit zorgde weer voor geweldige podiums en verkleedde romeinse #personages die rondliepen. Dit zorgde er wel voor dat wij ons af en toe rot schrokken als er een verkleedde romein met lees: getekende buikspieren! langsliep. Dit jaar bestond Emporium uit 9 #area’s! De muziek genre’s bestaan uit #house, #trance, #techno, #hardstyle, #freestyle, #hardcore en raw hard style. Dit is het tweede jaar dat we naar Emporium gingen.

Onze #dag startte om 10 uur. We spraken met z’n allen ( twee andere vriendinnen) af bij Anouk. Dan gaan we ons #omkleden, #klaarmaken, #koffie drinken, #kletsen en #foto’s maken ;). Vervolgens vertrokken we om half 12 richting #Wijchen. Onderweg stopten we bij de #MacDonalds om even een #dansbodem te leggen. Om twee uur kwamen we dan eindelijk aan. We hebben van de vorige keer geleerd dat we beter even een paar meter voor het festival kunnen parkeren dan daadwerkelijk op het terrein. Dit ging ontzetten makkelijk en vervolgens liepen we achter de hordes mensen aan richting het #festival #terrein #Berendonck. We kwamen snel binnen en hebben een kluisje gehuurd om onze spullen in te leggen.
Het feest startte voor ons met het halen van een #cocktail en te proosten op deze gezellige dag! We vertrokken vervolgens naar #mainstage en hoorde daar #DVBBS draaien, vervolgens liepen we richting het stand en deden we een dansje op de heerlijke #beats van #La Fuente. Hierna gingen we door voor de wat hardere beats. We gingen naar de #Hardstyle stage. Daar hebben we gestampt op de beats van #Psyko Punkz, daarna liepen we een stukje verder om te kijken welke stages er nog meer waren en toen hoorde de heerlijk beats van de #LNY TNZ ( Ik was zo blij dat ik hun in de time-table zag!) We gingen los en wat was de sfeer te gek. Na deze veasing liepen we weer terug naar het strand om #Moti te horen. #Vato Gonzales zou erna draaien maar die kwam helaas niet :( wat bleek nou, hij draaide Main stage :( wij zwaar teleurgesteld. Gelukkig komen wij hem deze zomer vaker tegen op andere #festivals. Emporium en Vato is geen succes, vorige jaar verkeerde tijd en dit jaar verkeerde stage! We gingen vlak daarna wat eten en toen door naar #SidneySamson en de #Bassjackers. Daarna liepen we weer terug naar het strand om #Alvaro te horen met #MC #kcJones en WAUW wat heeft hij ons verasst! Zijn set was geweldig, house, hardstyle, latin, hiphop enz alle muziek stylen kwamen in zijn set voor! Na zijn set was het kwart over tien en was het tijd onze #spullen te halen en onze #Quintino #t-shirts te halen. De t-shirts zijn made bij Anouk. Op #twitter hadden we Quintono al #getweet dat we vanavond aanwezig waren en super leuke shirts aan hadden. Vervolgens stonden we vooraan met een onze shirts en hij vond het te gek! Hij draaide geweldig als #afsluiter op Emporium, tussendoor gingen wij nog even snel langs #YellowClaw.  Vervolgens was het kwart voor twaalf en was het einde in zicht. Emporium #sluit altijd geweldig af met #vuurwerk en dat hebben we op het strand bekeken. #happynewyear

#Fashion: De #dames hadden allemaal leuke #shirt aan. Leuke #kleuren en vooral erg in om de #zijkanten van je #shirt erg laag te hebben. Daar onder een leuk #gekleurd #topje en tadaaaa #outfit is klaar. De #heren wat zal ik daar van zeggen, mooi weer weinig shirts zijn wij ( okay wij vier ) niet zo blij mee. Zweet, en een lucht mmm, vraag je je af waarom wij heel hard gillen? Daarom hou dus graag je shirt aan. Anabolen gehalte erg hoog, maar heren waar is jullie Leg-day??

Wij kunnen niet anders zeggen dat Emporium weer geweldig was en dat wij nu alweer uitkijken naar volgend jaar. Het aftellen begint alweer. #gohard or # gohome till next year!




# Smileeeee



#Proooost wat een heerlijke cocktails! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten