woensdag 24 december 2014

The perfect Festive Clutch

Hi All,

Een tijdje geleden hebben we een blog geplaatst over festival tassen. Nu met de feestdagen in het vooruitzicht en de afgelopen blogs over de feestdagen fashion kan een blog over de tassen niet missen. In deze blog willen we jullie inspiratie geven welke clutches jouw kerts/oud en nieuw outfit af kan maken! 
De clutch heeft zijn naam te danken aan het Engelse werkwoord voor 'beetpakken' of 'aanklampen': to clutch. De meeste exemplaren moeten dan ook continu in de hand worden gedragen of kan je met een hengsel om je schouder hangen. 

We gaan tijdens de feestdagen niet slepen met grote shoppers, maar stylen de outfit af met een clutch. Net groot genoeg voor je telefoon, lipstick, wat geld en natuurlijk je kaartje voor het feestje waar je naartoe gaat. Je hebt leuke basic clutches in de kleuren zwart en grijs maar we zijn tegenwoordig niet meer bang voor kleur! Dat is te zien in onze outfits, schoenen en accessoires. Als je een basic jurkje aan hebt kan je dit opspicen met toffe pumps maar ook met een lekker opvallende clutch! 


Klik op onderstaande foto's om jouw clutch te bestellen! 



Hot pink clutch
Verkrijgbaar via Asos.

Classy dark purple clutch
Verkrijgbaar via Asos.

Little Blue Box Clutch.
Verkrijgbaar via Newlook.

 Little Yellow Box clutch.
Verkrijgbaar via Newlook.

Classy sparkle beige clutch.
Verkrijgbaar via Newlook.

Pretty Silver Clutch
Verkrijgbaar via Newlook. 

Sparkly black clutch.
Verkrijgbaar via Newlook.

XOXO
Anouk&Celine
Volg ons op Instagram! Festivalmeetsfashionblog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten