donderdag 18 december 2014

Ultra music Festival

Hi All!

Ik zat achter mijn computer en dacht ineens aan Ultra Music Festival! Iets waar ik zelf al maanden voor dat het zo ver is mee bezig ben! In maart is altijd de aftrap.. Mooi weer, de beste dj's ter wereld vandaag over nog precies 99 dagen!

27, 28 & 29 maart 2015 in het mooie Miami
Hier zal de start weer zijn van een mooi festival seizoen 2015.. Ik kan je zeggen kan niet meer wachten!



Op dit moment zijn er alleen nog tier 3 en VIP kaarten verkrijgbaar. Deze zijn tussen de 449,95 - 1149,96 Dollar. Een hele hoop geld maar dat is het zeker waard.

Mocht je het dichter bij huis zoeken is het in Europa - Split Kroatie op 11,12 & 14 Juli. Pre sale is inmiddels al uitverkocht, maar er zullen weer kaarten beschikbaar komen. Hou de website van ultra even goed in de gaten.


Ultra begon in 1999 in Miami oorspronkelijk was het één dag maar
vanwege de drukte en het succes kwam er in 2007 een tweede dag bij. Om het allemaal af te maken dachten
ze we maken er gewoon een heel weekend van! De start van deze mooie drie dagen was in 2010 met een record van 155.000 mensen per dag!

In 2013 waren de kaarten voor Ultra Miani verkocht in 8 seconden gewoon niet te beschrijven gewoon crazy!

Ultra is niet alleen in Miami maar ook in Ibiza, Spain; Buenos Aires, Argentina; São Paulo, Brazil; Santiago, Chile; Seoul, South Korea; Cape Town and Johannesburg, South Africa, Split, Croatia and Hvar, Croatia.

In december 2013 kondigen Ultra aan om op 20 & 21 februari 2014 voor het eerst in Bogotá, Colombia te zijn. Ook kwam Ultra Thailand met het nieuws om in Bitec Bangna de eerste editie te hebben op 26 September 2014. Ook dit was een enorm succes en uitverkocht in 2 dagen.

Ultra Music Festival een festival waar je in je leven zeker een keer geweest moet zijn. De muziek de sfeer ik kan het niet beschrijven op papier. Dit moet je gewoon voelen. Ik krijg nog steeds kippenvel…………..

Wie van jullie is er wel eens op een festival van Ultra geweest? En hoe hebben jullie het beleefd?

XOXO

Anouk&Celine

Volg ons op Instagram! Festivalmeetsfashionblog

Geen opmerkingen:

Een reactie posten